Nejnovější recenze ze sekce Nářadí na kolo
- dobrá cena za set, kvalitné masívne prevedenie, nič sa nekrúti a neohýba
nemám čo vytknúť
- jednoduché ovládání
- rychlé vyhodnocení
Marrko Core sa v našej rodine osvedčil. Je to efektívne cvičenie - stačí vám 20 minút denne a po krátkej dobe pocítite spevnenie svalstva. Pre úspech sme dokúpili ďalšie kusy pre ostatných členov rodiny :-)
xxx
- pevnost
- práce
- pohodlí
- tloušťka
Zatím se nepodařilo je zlomit ani ohnout. Nevýhoda je jich tloušťka. Nechce se jim vklouznou mez patku pláště a ráfek. A když už tam jsou, mají tendenci znovu vyskočit. Ale nejspíš jde jen o to mít v paži ten správný hmat a půjde to. Jiný nedostatek podle mě nemají. Kvůli velikosti jsou spíš do dílny než na cesty. V brašně by zabíraly zbytečně místo. Jinak spokojenost, můžu dodporučit.
- Robustnost
- Pevnost
- Skladnost
- Víceúčelovost
Vyzkoušeno už i v terénu. Defekt hřebem. Páky snadno vklouzly mezi plášť a ráfek. Rychlá manipulace, rozložení kleští na montpáky je otázkou vteřiny. Díky šířce pák a jejich profilaci, padnou dobře do ruky a není to s nimi jako rejdit pod pláštěm hůlkama na suši. Případně s nimi jde i patku pláště lehce vpáčit. Výhoda i nevýhoda je velikost kleští. Dobře se s nimi manipuluje, ale zaberou o něco víc místa.
jednoduchá kontrola stavu řetězu
Už vůbec nepoužívám klasickou myčku
- Prostě jednoduchá věc, kvalitně vyrobená, žádné otřepy, ostré hrany
- Po prvním mytí vypadaly štětiny...
- Leatherman klasika. Kvalitní nářadí uvnitř. Příjemné rozměry a hmotnost.
- Excelentní kleště.
- Pro někoho nemožnost otevírat nástroje ihned jednou rukou. Horší opracování z výroby ( pár detailů, kde pomůže pilník a brusný papír).
Nosím jako EDC a spokojenost. Líbí se mi právě ta klasika. Je to mazel. Doporučuji.
- vložení do řidítek
- pozor: při použití největších o-kroužku pro upevnění klíčů uvnitř řidítek nejdou posléze vyndat. nutnost použití menších o-kroužků nebo jejich kombinace! Záleží ovšem na tom jaký máte vnitřní průměr řidítek.
Kleště působí kvalitně, ještě jsem je nepoužil, tak uvidím.
Funguje, jak má.
Spoustu potřebného nářadí při sobě, malý a skladný
ok
ok
- Kvalitní a kompaktní Gola sada
- Malý
- Skladný
- Lehký
Skvělý klíč, pokud často cestujete a rozkládáte a skládáte kolo. Rozsahem pokryje valnou většinu utahovacích momentů na kole (osy kol, třmeny brzd, představec, sedlovka...).
Skvělé je pero, které obsahuje 5 bitů a dá se přippevnit přímo ke klíči, takže se bity neztratí.
Je malý, za mě nevhodný pro časté dílenské použití. Na občasné opravy naprosto dostačující.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »